Industrikøleskab 700L, kun 8389 kr. fra italiens største producent tecnodom

11 Sep

Et industrikøleskab på 700L fra italienske tecnodom er et køleskab som er anvendt i storkøkken og restauration over hele landet.

www.cateringinventar.dk har stort udbud af køl og frys til storkøkken og cafe. Vi har 5000 m2 lager med udstyr til storkøkken heraf er en stor del industrikøleskabe og industrifryseskabe.

Hos Cateringinventar.dk er vi Danmarks førende importør af køl og frys fra Tecnodom. Vi køber varerne direkte fra fabrikkerne for at give dig de bedste priser og den hurtigste levering.

http://cateringinventar.dk/produkt/industrikoeleskab-tecnodom-af07eko-700-l-spar-500/

OM TECNODOM: 

Alle produkter bliver produceret i Italien og alle produkter opbygges udelukkende af Europæiske komponenter. Tecnodom har opnået en størrelse og en know-how hvor de prismæssigt kan konkurrere med kinesiske alternativer – men med produkter fra EU for længere holdbarhed og øget pålidelighed. Særligt vigtige egenskaber, når du har med køl og frys at gøre.

Ved køb af et produkt fra Italiens største køleproducent får du altså ikke kun en skarp pris, høj pålidelighed samt et kæmpe udvalg. Du får også et produkt som er gennemtestet, gennemprøvet og som fungerer i mange 1000 køkkener over hele Europa.

Af07ekomtnTecnodom energy

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: