Kølereol fra Cateringinventar.dk, KAMPAGNE FRA 9895 kr.

28 Aug

Kølereol, Tecnodom SPEED-serie, Mange størrelser

Gå direkte til kampagne-siden her

TIDSBEGRÆNSET TILBUD FRA TECNODOM! – SÅ LÆNGE LAGER HAVES 

OBS: Længden er glas-til-glas mål, der tillægges 4 cm til hver side i ydre mål

  • Italiensk kvalitet
  • Fås i 60 cm og 80 cm dybde
  • Flot design og mange farvemuligheder
  • Nat-gardin inkluderet i prisen
  • 4 hylder medfølger
  • Ventileret køl
  • Automatisk afrimning

Fås i farverne:

Rød (RAL3020), Gul (RAL1018),

Orange (RAL2008), Grøn (RAL6026),

Blå (RAL5013), Sort (RAL9005) & Hvid (RAL9010).

Dette produkt tilhører den mest udbredte klimaklasse i Danmark, som også er standard hos Danmarks største leverandør af køl og frys. Det betyder at det angivede temperaturinterval kan garanteres ved rumtemperatur op til 25 grader og ved normal ventilation i rummet. Det er en forudsætning for at alt køleudstyr kan fungere optimalt, at udstyret kan komme af med den varme det udleder samt at udstyret bliver rengjort jævnligt. Ved særligt varme omgivelser eller omgivelser med mangelfuld udluftning og lavt til loftet anbefalder vi at bestille produktet med TROPICALISERING. Dette kan gøres for en merpris på 10% og således kan udstyret køre problemfrit ved rumtemperatur op til 30 grader og normal ventilering i rummet. Der er mulighed for tilkøb af adapter mod et tillæg i prisen på 129 kr. eksl. moms.

Tecnodom, som er etableret i 1980érne, er blandt de førende producenter af køl og frys til storkøkken. Virksomheden har hjemme i det nordlige Italien og har 5 fabrikker med over 200 ansatte. Tecnodom er den største producent af køl og frys til storkøkkener i Italien og produkterne sælger i dag i over 50 lande. Virksomheden har et stort udvalg af kvalitetsprodukter, som imødekommer stort set alle behov.

Fælles for alle produkter er et øje for energiforbrug, som mindskes ved en generelt høj isoleringsgrad og nogle gode kompressorer. Tecnodom var derfor blandt andet. leverandør til Global Chef Challenge.

Alle produkter bliver produceret i Italien og alle produkter opbygges udelukkende af Europæiske komponenter. Tecnodom har opnået en størrelse og en know-how hvor de prismæssigt kan konkurrere med kinesiske alternativer – men med produkter fra EU for længere holdbarhed og øget pålidelighed. Særligt vigtige egenskaber, når du har med køl og frys at gøre.

Ved køb af et produkt fra Italiens største køleproducent får du altså ikke kun en skarp pris, høj pålidelighed samt et kæmpe udvalg. Du får også et produkt som er gennemtestet, gennemprøvet og som fungerer i mange 1000 køkkener over hele Europa.

Tecnodom energy

 

Skærmbillede 2014-08-28 kl. 20.25.26

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: