Prøv en Industriovn gratis i jeres køkken inden køb

21 Nov

Hos Cateringinventar.dk ved vi at en industriovn er et afgørende element i ethvert storkøkken . Derfor er det også en vigtig beslutning der skal tages, når ovnen skal skiftes ud eller der skal investeres i yderligere kapacitet. Vi er sikre på at i bliver vilde med Primax Proff – den programmerbare ovn fra Primax med touchknapper, blæser som automatisk ændrer retning, kernetemperatur og meget andet. Vi er faktisk så sikre at vi gerne sender en mand ud med en testovn UDEN BEREGNING! 

Som den eneste spiller på markedet har vi derfor indført muligheden for at teste en Primax Proff-line ovn i jeres eget køkken INDEN i tager beslutningen om hvorvidt Primax er noget for jer. 

Vores konsulent kommer til jer med en Primax Proff Line 4 stik ovn. Den bliver sat til i jeres køkken og i får grundig forklaring i ovnens funktionaliteter og i får mulighed for at tilberede mad i ovnen. Sålledes kan i se – røre – og smage. Vi er ikke bange for at stå frem og vise at Primax er markedets bedste ovn til prisen. 

For at undgå misbrug af ordningen har vi indført et mindre gebyr på 500 kr. for at få konsulenten ud med testovnen. Gebyret konverteres til et gavekort til 500 kr. til udstyr eller tilbehør. Således er besøget helt og aldeles gratis når gavekortet er brugt. 

Husk også på at Primax er den nok billigste ovn på markedet hvad angår reservedele. Primax er således prisfornuftig både ved køb og i det lange løb. 

Kontakt os nu på tlf. 20280274 eller se mere på http://www.cateringinventar.dk 

Billede

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: