Industriopvaskemaskine fra Kromo, Top kvalitet til skarp pris

10 Nov

En stor nyhed er under opsejling – inden for de næste 14 dage finder du Kromo industriopvaskemaskiner på http://www.cateringinventar.dk. Vi afventer netop nu den første sending opvaskere og er klar til at skyde salget i gang. 

Kromo er anerkendte industriopvaskere, som er pålidelige og skarpt prissat! 

Kromo er en del af den anerkendte ALI-group, som er en af verdens største leverandører af storkøkkenudstyr. ALI-group står blandt andet bag Comenda, Hoonved, Mareno, Lainox, Olis, Polaris og Scotman mf. Selskabet Kromo er etableret i 1995 og er hurtigt blevet en vigtig spiller i ALI-gruppen med enorm vækst. Maskinerne produceres helt fra bunden af Kromo, dette holder prisen nede. Selvom Kromo har egen udviklingsafdeling udveksles også erfaringer og teknologi fra de øvrige mærker i gruppen: Comenda, DIHR, Hoonved mv. Det er også derfor, Kromo kan blive blandt de markedsledende på så kort tid.

Med over 50 modeller har Kromo en opvasker til ethvert behov. Underbordopvaskerne findes i 4 forskellige serier –  Aqua, Dupla, Lux og Premium. Hætteopvaskemaskinerne er af høj kvalitet og fåes med automatisk hæv-sænk og i modeller som kan vaske 60×40 cm bakker. Grovopvaskerne fåes i mange forskellige størrelser og i modeller, som kan tage meget store objekter. Den revolutionerende K1700 tunnelopvasker er en kompakt tunnelopvasker, som ikke kræver den store installation og som er meget prisstærk. Ydermere fylder din ikke meget.

Kromo opvaskerne eksporteres til  hele verden – og ikke uden grund. 

Hos http://www.cateringinventar.dk er vi blevet udvalgt til leverandør af Kromo opvaskemaskiner – det er vi stolte af. 

Billede

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: