Video

Cateringinventar.dk – Nyt 5000 m2 lager på Rømersvej 33 i Ikast

23 Sep

Vores nye lager og showroom rummer 5000 m2 og vi er glade og stolte over at kunne præsentere vores Pluk-butik. Vi har eksisteret siden 1994 og er netop blevet kåret som børsen gazelle for 2013.

Vi har agenturet på Primax industriovn, Omniwash industriopvasker, Aris Co kogeprodukter og vi er hovedimportør af Tecnodom industri køl og frys i Danmark.

Vi henter selv varerne på fabrikkerne og er lagerførende af det meste. Således får du hurtigere reaktionstider og lave priser. Servicen bliver der heller ikke gået på kompromis med. Hos Cateringinventar.dk har vi landsdækkende service og et stort reservedels-lager. Således kan vi hjælpe med langt de fleste problemer indenfor meget kort tid. Det er en selvfølge i en branche for det kan være svært at vente en uge på en løsning.

Vi har desuden fået æren af at levere til nogle af de højt respekterede firmaer, som tæller blandt andet: Coop, Meyers køkken, MCH – Messecenter Herning, Nordisk Film, Aarstiderne frugt og grønt, Blå kors, Mette Munk og mange mange flere.

Se meget mere om os og alle vores over 1000 produkter til storkøkken på http://www.cateringinventar.dk – vi glæder os til at tage imod dig på vores nye adresse – Rømersvej 33, På vores hjemmeside eller pr. telefon 20280274

Med venlig hilsen

Kpa Company ApS – Cateringinventar.dk

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: