Industriovn fra Primax, en Computerovn med programmering fra kun 19.795 kr. excl. moms

1 Jul

En højteknologisk industriovn med et et utal af programmeringsmuligheder. Det er hvad du får med Primax Proff industriovne. Der er ingen grund til at tro det bliver avanceret af den grund. Det unikke patenterede betjeningssystem sikrer dig en nem tilgang til alle ovnens funktioner.

Touchknapperne er udstyret med små illustrationer, som gør betjeningen let og intuitiv – det behøver ikke være besværligt bare fordi mulighederne er mange 🙂

Primax leverer kvalitet og det er til en skarp pris. Derfor er det heller ikke underligt at vi har solgt utrolig mange Primax industriovne de seneste år. Primax sælges dog ikke kun i Danmark – faktisk eksporteres ovnene til hele verden – et bevis på den kvalitet og funktionalitet som Primax står for.

Vi sælger Primax industriovne! Det gør vi fordi vi er stolte ovre produktet og fordi vi mener at Primax kan tilbyde en industriovn er overlegen i forhold til de fleste af konkurrenterne, bare til en lavere pris.

Spørg eks. din leverandør af industriovne om de kan overgå 7cm. mellem hver bakke i ovnen? – ofte vælger de store leverandører at kalde deres ovne for eks. 10 stik, men i virkeligheden er ovnrummet mindre end en Primax 7 stik ovn, fordi der er så få cm. mellem hver bakke.

Primax laver industriovne, som holder hvad de lover: Let betjening, God pris, God kvalitet og pålideligt udstyr! – de vigtigste egenskaber for enhver industriovn i et moderne storkøkken.

Skærmbillede 2013-07-01 kl. 20.31.11

Leave a comment