Storkøkken siden 1994 – Leverandør til Coop, Statoil, Aarstiderne mv. www.cateringinventar.dk

16 Jun

Hos Cateringinventar.dk er vi stolte over at have leveret udstyr til et utal af kunder. Vi kan blandt vores referencer blandt andet nævne: Blå Kors, Lantmännen, Mette Munk, Aarstiderne.com, Spejdernes Lejr 2012, Birkerød Gymnasium, Ørestad Gymnasium, Massive Catering og mange mange andre.

Vores gode ry og vores gode service er vi stolte af, det betyder nemlig at de fleste af vores kunder henvender sig igen og igen, hvilket også har bidraget til en positiv vækst i omsætning og resultat år for år.

At vores priser ikke matcher kvaliteten, får vi tit af vide, for hvor andre storkøkken leverandører leverer Kinesiske produkter, leverer vi europæiske til samme pris, tit og ofte endda væsentlig billigere. Vi henter varerne direkte på fabrikken og kan derfor tilbyde dig nogle uhørte priser på udstyr til dit storkøkken. Derfor overstiger kvaliteten ofte folks forventninger, når de kigger på prisen.

Vi leverer kvalitetsvarer fordi vi ikke kan leve af at betjene vores kunder 1 gange. Vi vil vokse sammen med vores kunder. Sammen med vores kunder kan vi nemlig lave et godt og sikkert fundament for at forblive en professionel og seriøs leverandør af storkøkkener, som vi har været det siden 1994.

Lad det kom an på en prøve – kontakt os via telefon 20280274 næste gang du mangler udstyr til dit storkøkken eller kig forbi http://www.cateringinventar.dk – her finder du over 800 produkter til cateringbranchen. Spørg os også gerne hvor i verden vores produkter kommer fra, det er vi nemlig meget glade for at fortælle 🙂

Billede

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: