Industriovn fra Primax, Pålidelig og BILLIG!

22 May

Industriovne fra Primax er et fantastisk alternativ til de mange andre mærker på det danske marked. Ovnene er Italiensk produceret af mennesker som har været med til at lave industriovne hos Zanussi/electrolux mv. Erfaringen er stor, innovationen er endnu større. 

Ovnene er lavet med følgende for øje: 

  • Høj pålidelighed 
  • Skarpe priser 
  • Brugervenlig betjening 
  • Nem rengøring 
  • Stor standardpakke, men gode tilvalgsmuligheder

Ovnene er kvalitetsmæssigt på højde med mange af de andre italienske mærker du finder på markedet såsom Zanussi, Electrolux, Unox, Dankok, Lainox mv. – Prisen er bare bedre og funktionaliteten er i top. 

Eksempelvis er det med en Primax industriovn, slut med at købe en 7 stik ovn, med indstik så tæt på hinanden at der alligevel ikke kan være 7 bakker i ovnen. Primax har besluttet sig for at lave 7 cm. mellem hvert stik. Dette giver bedre luftcirkulation og endnu mere plads i ovnen. 

Ydermere finder du med Primax det unikke Grid-system, som giver plads til både 60×40 cm. bakker, samt gastrobakker – uden at du behøver at vælge. Begge typer passer nemlig i ovnen. 

Og skulle du alligevel tænke at vi oversælger ovnen – så kig forbi og se den i aktion eller spørg Statoil, Coop, Mette Munk, Aarstiderne, Madmarked eller nogle af de flere hundrede andre som har valgt Primax… Prøv eks. en programmerbar Primax Fast Line til 5 plader for kun 9.395 kr. excl. moms. 

Billede

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: