Udlejning storkøkken – industriovn, køleskab mv. – www.cateringudlejning.dk

28 Mar

Hos http://www.cateringudlejning.dk udlejer vi alt udstyr til storkøkken. Stort set alt vores udstyr er så godt som nyt – vi køber nyt udstyr hjem til vores almindelige leje flåde og lejer det generelt ud maksimalt 5 gange, før det bliver solgt og nyt bliver genkøbt. Således får du flot, præsentabelt og pålideligt udstyr, når du samarbejder med os. Vi lejer meget udstyr ud til festivaller og forsamlinger. Cateringudlejning.dk drives af Kpa Company ApS, som har erfaring med storkøkken siden 1994 – din garanti for et godt samarbejde og professionel rådgivning.

Cateringudlejning.dk var blandt andet hovedleverandør til den største Spejderlejr nogensinde afholdt i Danmark, nemlig spejderlejren i 2012 i Holstebro. Vi havde 5 hele 17 meter lastbiler med udstyr på lejren og havde et lager med reservedele og reserveudstyr på selve festivallen – således kunne vi reagere på MEGET kort tid ved nedbrud. Vi havde døgnservice tilgængelig, selvom det ikke blev nødvendigt at anvende. Vi havde nemlig besluttet os for udelukkende at stille fabriksnyt udstyr til rådighed på spejderlejren. Således var vi sikre på et gnidningsfrit forløb, flot og præsentabelt udstyr og tilfredse lejere af vores storkøkkenudstyr.

Vi udlejer indstiovne, industriopvasker, indstrikøleskabe, gaskomfur og alt andet til storkøkken. Søger du en professionel udlejningssamarbejdspartner, så kontakt os allerede i dag.

Skærmbillede 2013-02-26 kl. 19.48.41

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: