Industriovn, Proff model, 10 stik til kun 29.695 kr. excl. moms

19 Mar

Industriovne er en stor investering for de fleste storkøkkener. Men hvorfor gøre investeringen større end højest nødvendigt?. Hos Primax hænger pris og kvalitet mere end sammen. Tag eksempelvis den 10 pladers Primax PDE-110, som kun koster 29.695 kr. excl. moms. Denne pris er markant under konkurrenternes og opnåes blandt andet på grund af stort tilskud fra fabrikken samt sore mængde køb. Det unikke og elegante sorte design, sammen med de rødt belyste touch-knapper, gør sig flot ud i ethvert storkøkken:

Nu handler alt ikke om design, selvom man altid gerne vil have noget lækkert at røre ved. Af mange af vores kunder får Primax ovnen ros for sin meget jævne stege-flade fordelt over hele ovnen – dette skyldes blandt andet de blæsere i ovnen, som desuden kører skiftevis med og mod uret. Det skyldes også at der er 7 cm. mellem hver plade og rigtig god plads på siden af bakkerne også. Således for luftcirkulationen rigtig mulighed for at komme rundt i hele ovnkammeret og derved sikre det bedste resultat. Ovnen kan programmeres med op til 200 programmer, double glas dør, aftagelige bakkegreb og meget mere.

Ved Proff serien er det ydermere en selvfølge at kernetemperatur er inkluderet i prisen. Et brugbart værktøj, som er et must i ethvert professionelt storkøkken. Mulighederne for ekstraudstyr er uendelige – blandt andet automatisk vaskesystem, emfang, integreret håndbruser mv.

Ikke alene er prisen altså attraktiv – du får også en industriovn af højeste kvalitet. Ovnene og alle reservedele lagerføres naturligvis i Danmark, ligesom vores landsdækkende servicenetværk kan hjælpe med enhver henvendelse meget hurtigt. Vi har sågar nødovne til at stå både på Sjælland og i Jylland, så vi kan reagere hurtigt på akutte behov.

Se mere hos http://www.cateringinventar.dk

Skærmbillede 2013-03-19 kl. 19.09.59

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: