Bake off ovn med flot bageresultat til 9.189 kr.

19 Mar

En Bake off ovn fra Primax giver jævnt og flot bageresultat, hver gang.  Du kan eksempelvis købe en Primax Fastline til 5 stk. 60×40 cm. plader eller gastrobakker efter eget valg, ovnen koster kun 9.189 kr. excl. moms. Bake off ovnen fra Primax er udstyret med 2 stk. blæsere for at sikre det jævne bageresultat. Blæserne roterer skiftevis med og mod uret, så der kommer den helt rigtige cirkulation i ovnkammeret. Der er 7 cm. mellem hver plade, og masser af plads på begge sider, så luften rigtig kan komme omkring.

Desuden kan der med de 7 cm. i højden være mange produkter i din bake off ovn, set i forhold til flere andre mærker som kører med 3-5 cm. mellem hver bakke. En ovn til 5 plader er altså ikke nødvendigvis lige stor, når er kigges på forskellige leverandører.

Primax Fastline er meget nem at betjene, med kun få knapper og den unikke drejeknap, som sikrer et perfekt overblik. Ovnen kan køres manuelt eller programmes med adskellige programmer til forskellige typer af bake off produkter.

Primax sikrer dig kvalitet, funktionalitet og det bedste bakeoff resultat hver gang. Du finder Primax bakeoff ovn hos www.cateringinventar.dk

Billede

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: