Røremaskine til storkøkken, et godt alternativ til Bjørn røremaskine

29 Jan

En røremaskine til storkøkken behøver ikke være en kæmpe investering. Hos http://www.cateringinventar.dk har vi eks. en fabriksny Røremaskine på 10L til kun 4.995 kr. excl. moms.

Vi har også en 20L røremaskine til 7.895 kr. excl. moms eller hvad med en 30 liter gulvmodel til kun 13.995 kr. excl. moms. Røremaskinerne er stabile, pålidelige og i god kvalitet.

Det er klart – at når der snakkes røremaskine – så må man ikke sammenligne en røremaskine som denne med en Bjørn røremaskine, som koster 5x det en røremaskine fra SYBO koster. Omvendt vil denne røremaskine være mere en rigeligt til langt de fleste storkøkkener.

Røremaskiner fra SYBO sælges over hele verden i tusindvis hver år. De er naturligvis med sikkerhedsgitter og leveres med pisker, spatel og dejkrog. Det er billigt at erhverve sig nyt værktøj til og en ekstra kedel koster heller ikke meget.

Sybo røremaskiner vil for langt de fleste storkøkkener være et rigtig fint og langt billigere alternativ til de fleste storkøkkener. Den største begrænsning i forhold til en Bjørn røremaskine er: Dejkapaciteten, idet dej er en meget kraftig substans, vil røremaskinen typisk kunne klare en tredjedel dej i forhold til Liter-kapacitet. Dvs. at en 10 liters røremaskine kan klare ca. 3,5 kg. dej – der er ikke noget problem med at fylde kedlen op med andre substanser. Ser man på en 20 L røremaskine vil der kunne laves ca. 6 kg. dej pr. gang og på en 30 Liters kan der laves ca. 9 kg. dej.

Hvorfor bruge bruge hele sit budget på en vanvittig dyr røremaskine til storkøkken, når en maskine til KUN 1/5 af prisen KAN KLARE DET MESTE.

Cateringinventar.dk har solgt rigtig mange maskiner af denne type til storkøkkener og vi har ALDRIG fået en retur eller på anden måde ombyttet en maskine. Det tager vi som et klart tegn på at vores kunder er tilfredse.

Se meget mere her:

http://cateringinventar.dk/da/leje-og-leasing-storkokken?page=shop.browse&category_id=94

Billede

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: