Industriovn fra Primax, mere end 325 kørende ovne i DK

10 Jan

Primax industriovn sælger fantastisk. Rigtig mange har på ganske kort tid fået øjnene op for Primax´s kvaliteter – god funktionalitet, skarp pris, fantastisk service og plads til individuelle behov. Siden Primax blev introduceret på markedet for industriovne i Danmark er der såldes allerede solgt mere end 325 industriovne i Danmark.

Selvom vi hos Cateringinventar.dk giver folk muligheden for at ombytte ovnen til en anden model evt. fra et andet mærke i vores sortiment har vi endnu ikke ombyttet én ovn. Det tager vi som et klart kvalitetsstempel. Vores kunder, hvis forretning vokser, vender tilbage for at købe flere Primax industriovne. De gør de, fordi de kan lide hvad de arbejder med.

Primax er startet af folk med passion og mange års erfaring indenfor industriovne. Derfor har det heller ikke taget lang tid for dem at opbygge et internationalt anerkendt brand, som sælger industriovn til hele verden. I Danmark var vi blandt de første og de har fabrikken valgt at kvittere for ved at give deres bedste priser, skarpeste service og samtidig lade os medvirke til udviklingen. Således bliver vi hørt hos fabrikken. Det er med til, at også du, får den bedste industriovn i kan ønske jer. Hos http://www.cateringinventar.dk har vi fuldt produktsortiment af Primax industriovne.

Primax laver 3 serier af industriovne:

  • Fastline industriovn, som fåes fra 3-5 stik ovne med og uden damp.
  • Easyline industriovn, som fåes fra 5-10 stik ovne med og uden damp.
  • Proff industriovn, som har touchknapper, programmering, damp, mulighed for rengøringsfunktion samt et hav af funktioner. Proff industriovnen fra Primax laves i 4-20 stiks ovne enten til Gas eller EL.

Der er således en kombiovn eller konvektionsovn til alle behov. Naturligvis er Primax også meget velegnet til Bakeoff ovn. En praktisk fordel i denne sammenhæng er at Fast Line og Easy Line ovnene BÅDE kan anvendes til 60×40 cm. plader (få mere plads på hvert stik) og samtidig til gastrobakker. Se meget mere om vores industriovne her:

http://cateringinventar.dk/da/leje-og-leasing-storkokken?page=shop.browse&category_id=107

Skærmbillede 2013-03-19 kl. 19.09.59

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: