En industriopvasker du kan stole på!

6 Jan

En industriopvasker skal være pålidelig og derfor har vi valgt at samarbejde med italienske Omniwash. Virksomheden, som har eksisteret siden 1960´erne, leverer eksponentiel kvalitet, til en skarp pris. Omniwash er din sikkerhed for højeste kvalitet,  pålidelighed, vedligeholdelsesomkostninger og vaskeresultat. Inden indstriopvaskerne fra omniwash forlader fabrikken, bliver de testet med 5x opvask. Således får vores kunder den højeste sikkerhed for at der ikke kommer defekte varer i omløb. Omniwash fabrikken ligger ved Monza banen i Italien og har et stort sortiment af opvaskere til proffessionelle. Dette gælder både hætteopvasker, underbord opvasker og glasopvasker – vi forhandler dem alle hos http://www.cateringinventar.dk. På fabrikken kan samtidig testes 100 opvaskere, så der er tale om en større sending, der kan gå igennem hver dag.

Let betjening og god efterfølgende service er naturligvis også en del af pakken. Med omniwash og cateringinventar får du en opvasker du kan stole på.

Faktisk har Cateringinventar og Omniwash hjulpet “Brdr. Price” af med alt deres opvask i forbindelse med de seneste sæsoner af “Price inviterer”. Nordisk film, startede med at leje maskinen i 1 mdr. men fandt hurtigt ud af kvaliteten og valgte derfor at forlænge til 6 måneders leje af netop Omniwash indstriopvasker.

Se mere om vores sortiment her: http://www.cateringinventar.dk/da/leje-og-leasing-storkokken?page=shop.browse&category_id=149

Udklip

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: